Dagens outfit ;)

Ganska enkelt, linne tubkjol tights och kilklackar från nelly!
ser lite sliten ut på högra bilden men men.

Skor <3

Jag bara älskar skor, och de här är mina 2 favoritskor. Så fina och bekväma, älskar de!

De här skorna är från nelly.com, är jätte snygga och jätte lätta att gå i!
Och sen mina uggs jag köpte i NY, har inte frusit något alls under hela vintern, och det har varit runt 25 minus ;)





I wish I'd never grown up

Följ min blogg med bloglovin

Oh darling, don't you ever grow up
Don't you ever grow up, just stay this little
Oh darling, don't you ever grow up
Don't you ever grow up, it could stay this simple
I won't let nobody hurt you, won't let no one break your heart
And no one will desert you
Just try to never grow up, never grow up

Dag 11 – 5 saker jag inte skulle klara mig utan

1. Jag skulle absolut inte klara mig utan mat, jag älskar mat, och förstår inte folk som försöker banta genom att svälta sig själva. Det är bara äta någon annan slags mat som kroppen mår bättre av? Inte äta mindre eller sluta äta.
2. Min familj.
3. Izabell, utan henne blir allt tråkigt och vem vill leva tråkigt ;d? hon är min förlorade tvilling
4. Natasha, fastän vi träffas typ en gång per halvår bara så vet jag att hon alltid finns där och jag skulle inte kunna klara mig utan henne.
5. Alla mina andra vänner , hatar att känna mig ensam och det gör jag inte när jag har er (speciellt hon den där rebecca)


Tillbaka till skolan.

Har inte varit i skolan på 3 veckor så lite segt är det att börja igen. Men det är påsklov om 1½ månad bara så ;).
Har just nu historia och slutar om 20 minuter. Sen ska jag plugga biologi , har prov i morgon tror jag. wäwä usch. vill ha heeeelg :D

Vinterkräksjukan?

Spydde 12 ggr i natt, hemskt. Försöker få i mig mat, äter skorpor. usch usch nu missar jag min massage och tjänar inga pengar i morgon :(


DH maraton

söt

mmmm kanderad bacon


Dag 9 – Min dag i exakta detalj (igår)

Vaknar kvart i 8, pappa frågar vad jag vill ha för frukost. Går ner och äter ägg och bacon på toast. Går och klär på mig träningsoverallen, sminkar mig och fixar håret. Sen sätter jag mig i bilen, åker bil i typ 2 timmar. Sen är jag framme i sandviken och ska spela match. Vi förlorar med 6-4, jag gjorde ett mål o en ass. Sen direkt från sandviken åker jag till Mora för att spela match. Påvägen dit äter jag kycklingsallad i Falun från donken. I Mora förlorar vi med 7-1.. Sen åker vi hem men stannar i rättvik och äter pizza, med oxfile och bearnesås på. Sen kommer jag hem, duschar, kollar lite på datorn, kollar lite på tv, sen somnar jag.
INTRESSANT VA?

Dag 8 – De här åt jag idag

Frukost: 2 mackor med ost, och vatten
Lunch: 1 Billys pizza och cola
Mellanmål: 2 rostade mackor med jordnötsmör och sylt, vatten
Middag: Ris och köttstråganoff, jos
Efterrätt: Semla, vatten.

Nyttigt :D!


Dag 7 – En högsta önskan jag har

Jag har flera högsta önskningar. svårt att välja någon vad jag vill mest. Men en är att jag vill leva ett lyckligt liv, att ha bra med pengar och kunna köpa vad jag vill, ha en bra familj och ett bra jobb.
Sen en annan önskan är att få en häst, haha. Det är något jag har velat ända sen jag var liten, fastän jag inte rider längre, så skulle det göra mig jätte glad.


Dag 6 – Meningen bakom mitt bloggnamn

Det finns väl ingen direkt mening med bloggnamnet, bara våra namn :d

Dag 5 – En bild på mig själv


Dag 4 – 8 intressanta saker om mig

1. Jag har en tvillingsyster som är 1 min äldre än mig, hon är bäst.
2. Jag fick korsett när jag gick i 7an för min ryggrad va eller är 25 grader sne, hade den i 3år för att förhindra att den skulle bli sneare.
3. Jag tycker väldigt mycket om cola, kött och socker.
4. Jag har ridit i 11 år och jag saknar det.
5. Jag drömmer om att bli advokat.
6. Jag är väligt kinkig med mat, gillar inte köttbullar, korv, ost, lök osv..
7. Jag har inte varit singel sen 2008.
8. Jag skulle inte klara mig utan Olivia.

Väldigt intressanta saker.

Dag 4 – 8 intressanta saker om mig

1. Jag är född i saudi arabien.
2. Min mormor är finsk.
3. Jag kan slicka mig på armbågen!
4. Jag kan äta sjuukt mycket, men går ändå inte upp i vikt.
5. Jag är beroende av facebook.
6. Jag är faster.
7. Alla mina syskon är födda i olika länder.
8. Jag bodde utomlands tills jag var 5, gick i skolan i england i typ 2 år, katolsk skola. När jag flyttade till sverige gick jag 2 år i sexårs.

Himlen är oskyldigt blå

Har haft en jätte trevlig helg, dömmt matcher så jag är 1000 kr rikare, spelat en match som vi vann med 6-1 :) . Sen har jag varit med rebecca lite, och min bästa izabell.

Nu är jag helt jätte trött för det blev inte så mycket sömn inatt så jag ska fortsätta dagen med att äta och titta på vänner :)

♥ Dag 3 – Mina föräldrar.

Nu ska jag berätta om mina underbara föräldrar. Min pappa heter Robert Fuchs och är gift med min mamma som heter Ingela Sjölund Fuchs. Ni är bäst, fast jag kanske inte är den bästa dottern man kan ha och hittar på fel saker ibland, eller inte nu längre, så förlåter ni mig och ger mig en ny chans. Ni stöttar mig i allt när jag hade min korsett , skolan och inte minst nu när det är så sjukt jobbigt. Jag är evigt tacksam för det, hade inte klarat mig utan er. Pappa du är så knasigt rolig och generös nästan för generös Sen kan man ju inte undgå att du är en träningsfreak, cyklar åker skidor, springer, simmar osv. Och mamma du är så snäll kan nästan prata om allt med dig. Det finns många bra saker med er en av dom är att ni alltid lagar super god mat. Mat <3 älskar er ni är dom bästa. Såå nu har jag skrivit lite om min papi o mami, finns mycket mer och skriva men det här får räcka :)

♥ Dag 2 – Min första kärlek.

Min första riktiga kärlek är Johan Pettersson som jag ser det. Man har trott att alla andra har varit kärlek men jag har aldrig varit så kär som jag är nu. Jag är galen i MIN Johan. Jag ångrar inte att jag varit tillsammans med dom personer jag varit med lr jo nåra av dom, men tack vare dom har jag lärt mig av mina misstag.
Hur vi träffades eller börja prata va genom Olivia, jag tog din msn o vi pratade väl ganska mycket med varandra till en början sen blev det mindre o mindre av olika anledningnar.
Hur vi träffades första gången var av en ren slump. Du skulle träffa Olivia och jag hade inte alls tänkt åka hem och träffa dig. Men av någon anledning åkte jag hem med en kompis och gick för att träffa dig eller egentligen bara för att säga hej, men det blev att jag stanna. Kommer inte glömma vilka kläder jag hade på mig, gul tröja och mjukisar, fattar att du blev charmad! (: efter det började vi prata mer o mer istället och träffas lite då och då. Tyckte bara om dig mer o mer, vi pratade i telefon hela nätter och den va den natten 9 Augusti 2009 som vi bestämde oss för att bli tillsammans. Nu har vi varit tillsammans i ett och ett halvt år och jag ångrar det inte en ända sekund. Det har verkligen inte blivit som vi tänkt oss men vi ska klara det ändå baby, vi har så många bra minnen att komma ihåg och tänka tillbaka på. Jag älskar dig så sjukt mycket, finaste människan på hela jorden är du. Du är bäst. <3

Oh oh I love you like a psycho.

♥ Dag 3 – Mina föräldrar.

OKej nu ska jag skriva lite om mina föräldrar (: De heter Johanna och Tomas. Det bästa med de är att de ger mig pengar ;) , nejmen asså , de är bra föräldrar. Låter mig göra nästan vad jag vill och så . De är roliga och lagar god mat.

70 ton.

Sitter på den underbara praktiken och chattar med Olivia om livet haha! Det gör mig deppig att livet är så himla planerat eller iallafall för dom flesta. Plugga jobba bli gammal dö. Jag vill inte bli gammal, jag vill inte heller va som en vanlig Svensson me 2 barn en hund o en Volvo. Det är inget fel med det , men det är inte jag. Jag vill tjäna pengar mycket pengar.
Och tänk hur mycket man äter på en livstid det är sjukt, typ 70 ton? Usch.

Bio ikvälll

Chacha ;)
Sitter och äter chokladtårta med glass och kollar på friends, ska på bio ikväll med pizzabell och så ska vi nog äta mat ockcså


♥ Dag 2 – Min första kärlek.

Min första riktiga kärlekvar jonathan. Lärde känna han genom Gabriel. Det var jobbigt att han bodde 50 mil ifrån mig, kunde inte träffas så ofta, men det höll 6 månader och jag är glad för den tiden

God morgon

god morgon , jag har fixat mig klart och ska snart gå till praktiken, som är typ 5 meter ifrån mitt hus . typ as chill :d

så här nära är det, fotat från mitt rum

♥ Dag 1 – Presentera mig själv.

Chaachaaa,
Jag heter Izabell Birgitta Natalie Sjölund Fuchs, jag är 17 år född den 12 Augusti glööm aldrig de! Sen är jag 169.5 cm lång och har blåa ögon brunt hår, men jag skulle nog säga att många tycker jag borde vara blond.. Jag bor i Årsta med min mamma, pappa och min tvillingsyster.. Oj juste får inte glömma min kanin, mitt marsvin o mina två katter. Jag har också världens bästa pojkvän! Och imorgon har vi varit tillsammans i 18 månader, grattis till oss hihi

Jag går på it gymnasiet Uppsala och trivs väldigt bra med det, finns inte ord nog att beskriva hur konstig skolan är men jag gillare. Jag läser natur med it elektronik inriktning och för tillfälligt läser jag bara hälften av alla kurser jag egentligen ska av en rad olika anledningar, får se hur det blir till 3an..

Finns inte så mycket mer att skriva ? men jag kan ju bara säga att jag har världens bästa kamrat Olivia, finns ingen som är så sjukt bra som du. Love love love



♥ Dag 1 – Presentera mig själv

Jag heter Olivia Laina "Spillarn" Classon och är 17 år, fyller 18 i oktober. Jag bor i Årsta med min familj, mamma pappa Nikki, Anton och Hanna. Är typ 172 cm och har gröna ögon och vet inte min naturliga hårfärg.

Föddes i saudi arabien och flyttade därifrån till England, bodde där några år och gick i skolan och sen bodde jag i USA i typ ett halvår. Sen när jag var 5 år flyttade jag till Sverige och började 6års men fick gå om för jag började ett år för tidigt. Där träffade jag Izabell och vi har gått i samma skola hela tiden sen dess typ.

I högstadiet gick jag på brantingskolan och det är inte direkt världens bästa skola.
Sen började jag på IT gymnasiet och den skolan är myyycket bättre.

Jag går just nu it- natur-elektronik programmet. Har ingen aning om vad jag vill göra sen efter gymnasiet.
När jag inte går i skolan så spelar jag innebandy i FBC och är med kompisar och eftersom jag går på it-gymnasiet så måste jag ju vara datanörd så jag ägnar halva min vakna tid åt datorn.

Vill ni veta något mer om mig är det bara o fråga :D!

.

Dag 1 – Presentera mig själv. 
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 1 – 8 intressanta saker om mig
Dag 2 – En bild på mig själv
Dag 3 – Meningen bakom mitt bloggnamn
Dag 4 – En högsta önskan jag har
Dag 5 – De här åt jag idag
Dag 6 – Min dag i exakta detalj
Dag 7 – Ett av mina favorit minnen
Dag 8 – 5 saker jag inte skulle klara mig utan
Dag 9 – Vad jag gör på fritiden
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag
Dag 11 – 11 saker jag tycker om att göra
Dag 12 – En bild på mig själv från när jag var liten
Dag 13 – 6 bilder som gör mig otroligt glad
Dag 14 – Någonting jag ska göra innan jag fyller 30
Dag 15 – 3 saker som får mig att må bättre
Dag 16 – Vad finns i min handväska
Dag 17 – Min favorit låt
Dag 18 – En bild på min favorit sak
Dag 19 – 3 saker som jag gör precis varje dag
Dag 20 – Mitt absoluta bästa köp
Dag 21 – En bild som jag tycker väldigt mycket om
Dag 22 – Något jag ska göra i sommar
Dag 23 – Min favorit film
Dag 24 – Mina favorit skor
Dag 25 – En favorit plats jag har
Dag 26 - En bild på det jag senast la pengar på
Dag 27 - En bild på min familj
Dag 28 - Bild på mig och min bästa vän
Dag 4 – 8 intressanta saker om mig
Dag 5 – En bild på mig själv
Dag 6 – Meningen bakom mitt bloggnamn
Dag 7 – En högsta önskan jag har
Dag 8 – De här åt jag idag
Dag 9 – Min dag i exakta detalj
Dag 10 – Ett av mina favorit minnen
Dag 11 – 5 saker jag inte skulle klara mig utan
Dag 12 – Vad jag gör på fritiden
Dag 13 – Det här hade jag på mig idag
Dag 14 – 11 saker jag tycker om att göra
Dag 15 – En bild på mig själv från när jag var liten
Dag 16 – 6 bilder som gör mig otroligt glad
Dag 17 – Någonting jag ska göra innan jag fyller 30
Dag 18 – 3 saker som får mig att må bättre
Dag 19 – Vad finns i min handväska
Dag 20 – Min favorit låt
Dag 21 – En bild på min favorit sak
Dag 22 – 3 saker som jag gör precis varje dag
Dag 23 – Mitt absoluta bästa köp
Dag 24 – En bild som jag tycker väldigt mycket om
Dag 25 – Något jag ska göra i sommar
Dag 26 – Min favorit film
Dag 27 – Mina favorit skor
Dag 28 – Min bästa vän
Dag 29 - En bild på det jag senast la pengar på
Dag 30 - Bild på mig och min bästa vän

precis

Hejhejhej det här är min och Izabells blogg , fast det visste ni ju redan (:
Vi är på praktik nu och ingen skola på 3 veckor, sköön  t. Jag praktiserar i en 1a, och alla barnen är så gulliga och jag känner mig så duktig för jag lär de något.

Sen idag efter praktiken så åkte vi ner på stan, gick på marknad och köpte smink och mat ;)

Har namnsdag idag också, i den finska almenackan, så fick lite smink från mormor och en sänglampa och chokladtårta !

RSS 2.0